Home » Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die per 1 januari 2020 gehanteerd worden in de praktijk. Betalen kan per keer- of per maand achteraf, je krijgt dan een factuur via de mail en kunt dan of via IDEAL of zelf het geld overmaken. 

 

Uitzondering hierop zijn de maandabonnementen en de groepstrainingen- die betaal je vooraf. Bij de groepstrainingen is er altijd één plek beschikbaar tegen een gereduceerd tarief- deze plek is bedoeld voor mensen met een minimum inkomen. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, dan kun je hier naar vragen. 

 

Is er iets niet duidelijk of heb je vragen over een traject of de kosten hiervan? Dan kun je mailen naar info@momentvoorkinderen.nl of bellen naar 06-29389692.

Tarief
Vrijblijvend kennismakingsgesprek over de telefoon gratis
Intakegesprek (helder krijgen vraagstelling en afspraken maken over het traject, 1 uur) gratis
Individuele begeleiding/coaching € 70,00 per uur, inclusief BTW
Remedial Teaching-bijles losse lessen/ Alle teksten de Baas/Cito in Beeld/didactisch onderzoek € 50,00 per uur, vrijgesteld van BTW (een uur is opgebouwd uit drie kwartier contact en één kwartier voorbereiding)
Remedial Teching, maandabonnement- vanaf minimaal 3 maanden daarna maandelijks opzegbaar. € 190,00 per maand, voor een uur per week, vrijgesteld van BTW (een uur is opgebouwd uit drie kwartier contact en één kwartier voorbereiding)
Overige werkzaamheden: oudergesprek, verslaglegging etc. € 50,00 per uur
Training in groepje € 27,50 per uur
Afname Talenten Kompas € 280,00
Reiskosten De begeleiding kan eventueel ook op locatie plaatsvinden (op school, de bso of bij jullie thuis) binnen Zoetermeer bedragen de kosten hiervoor €5,00 per keer. Buiten Zoetermeer is dat €5,00 plus €0,29 per kilometer.

Het kennismakingsgesprek en alle tussentijdse telefoongesprekken zijn gratis. Verslagen schrijf ik alleen op verzoek-hiervoor breng ik het uurtarief in rekening. 

 

Afzeggen kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Ziekmeldingen graag voor 9.00 uur. Bij niet- of niet tijdig afzeggen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.