Home » Schateiland Expeditie

Ga je mee op expeditie?

In deze fijne training gaan we op zoek naar jouw schatten. Schatten zijn alle dingen die jou echt jou maken. In drie lessen krijg je al tekenend, spelend en pratend een goed beeld van jezelf. Wat zijn jouw karaktereigenschappen? Wat vind je echt leuk om te doen? Wat vind je belangrijk? Wie horen er bij jou? Waar zou je in willen groeien? Wat heb je al bereikt? 

 

Op een luchtige manier gaan we op steeds verschillende manieren aan de slag zodat je een steeds beter beeld krijgt van jezelf. Want hoe beter je jezelf kent hoe makkelijker het is om voor jezelf op te komen en te weten wat je wilt en vindt. Aan het eind van het traject ga je naar huis met een aantal prachtige tekeningen, schatkaarten, inzichten en een fijn gevoel over jezelf, waar je later steeds weer naar terug kan kijken. 

Praktische informatie

Het traject bestaat uit drie lessen van een uur. Je kunt in je eentje komen schatgraven,  maar het kan ook heel leuk zijn om het samen met een vriend of vriendin te doen. De cursus is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De kosten voor het traject zijn €150,00 als je de lessen alleen volgt en € 225,00 als je samen met een vriend of vriendin komt. Dit is inclusief BTW en alle materialen. Voor we aan de cursus beginnen is er een telefonisch intake-gesprek met de ouders, zo kunnen we afstemmen waar de focus tijdens de training op moet komen te liggen en welke punten voor jullie belangrijk zijn. Ook na de training is er een telefonische afsluiting waarin ouders tips en suggesties kunnen krijgen naar aanleiding van de training. Tijd en locatie bepalen we in overleg. 

Meer informatie of een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in.