Home » Praktische informatie en tarieven

Praktische informatie en tarieven

De praktijk is gevestigd aan huis. Gewoon in de woonkamer, lekker laagdrempelig en gezellig. Kinderen vinden dit over het algemeen heel fijn. Woon je verder weg, of vind je het gewoon makkelijker dan is in de meeste gevallen online-begeleiding een goed alternatief. Onder schooltijd is het ook mogelijk dat ik naar school toe kom, mits de afstand niet te groot is vanaf Zoetermeer. 

 

De tarieven voor 2020 staan in het schema hieronder:

Product Prijs
Individuele begeleiding €50,00 per uur
Groepstraining/begeleiding €30,00 per uur of €45,00 per anderhalf uur
Afname Talentenkompas €280,00
Slim! Naar de Brugklas of Slim! naar het VO Zie de betreffende pagina

Als de begeleiding op school plaatsvindt dan reken ik daar binnen Zoetermeer €5,00 reiskosten voor. Buiten Zoetermeer is dat €5,00 en €0,30 per gereden kilometer.

 

Korte telefoongesprekken over de voortgang zijn inbegrepen. Ook het kennismakingsgesprek is gratis. Adviesgesprekken langer dan 15 minuten en overleg op school wordt in rekening gebracht naar rato van het uurtarief.

Ditzelfde geldt voor schriftelijke verslagen n.a.v. onderzoeken of de begeleiding. 

 

Bij de groepstrainingen wordt altijd één plek gereserveerd voor een kind uit een gezin met een minimum inkomen. De training kan dan gevolgd worden tegen een sterk gereduceerd tarief. Denk je hiervoor in aanmerking te komen dan kun je dat aangeven bij het eerste telefoongesprek. 

 

Veel klanten geven aan het prettig te vinden een vast bedrag per maand te kunnen betalen. Dit kan onder bepaalde voorwaarden en is vaak voordeliger. Vraag naar de mogelijkheden, en ik maak een offerte voor jullie. 

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? laat je gegevens dan achter op het formulier hieronder.