Home » Online aanbod

Online begeleiding

Online begeleiding heeft zo zijn voordelen. Op dit moment is de meest in het oog springende natuurlijk dat het veilig is en het zo mogelijk is hulp te krijgen terwijl je je houdt aan de adviezen van de RIVM. Maar er is meer. Je hoeft je huis niet uit en bent geen tijd of geld kwijt aan reiskosten. De praktijk 'draait' nu al een aantal weken digitaal, de kinderziektes zijn dus opgelost en de kinderen en ik ervaren het als een prettige manier om samen aan de slag te kunnen. 

Hoe werkt het?

Weet je al precies wat je wilt, of heb je eerder begeleiding via MVK gehad?  Dan kun je via de webshop de door jou gewenste begeleiding aanvragen . Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op, om jullie hulpvraag door te spreken en de begeleiding in te plannen.

 

Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek of meer informatie? Via het formulier onderaan deze pagina geef je aan mij je gegevens door. Ik neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie hulpvraag zodat we allebei een goed beeld hebben van wat jouw kind nodig heeft en waar de hulp zich op moet richten. Vervolgens stuur ik je de factuur (die je kunt betalen via IDEAL) en de inloggegevens voor de online begeleiding. 

De begeleiding vindt plaats door middel van videobellen waarbij het ook mogelijk is om het computerscherm met elkaar te delen. We kunnen dus echt samen opdrachten maken en via een whiteboard en gynzy kan alles uitgelegd en verduidelijkt worden. In de praktijk pakken kinderen deze manier van werken heel makkelijk en snel op. Ideaal dus voor online schoolbegeleiding. Wat je zelf nodig hebt is een apparaat (computer/tablet) met een camera en een microfoon.

 

In verband met de huidige situatie is er tot 1 juni een speciaal actietarief. Het is een bijzondere periode, wellicht ligt jullie hulpvraag buiten de hieronder aangeboden diensten. Heb je zelf ideeën hoe ik jou en/of je kinderen kan ondersteunen in deze tijd dan kun je altijd contact opnemen. Ik denk graag met je mee. 

Het aanbod

Laat hier je gegevens achter voor vragen en meer informatie. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.