Home » Boeken

Op deze pagina vind je een aantal boeken die ik gebruik bij de trainingen of die je goede achtergrond informatie geven. Als je de boeken via mijn site besteld krijg ik hier een vergoeding van  6% voor. Leuk meegenomen voor mij, al zal ik er niet direct rijk van worden ;). Voor jou maakt het geen verschil in prijs. Je betaalt altijd even veel, of je nu via mijn site bestelt of rechtstreeks.

De verhalen in dit prentenboek gebruiken we bij de training "Bikkeltjes met lef!". In het prentenboek staan ook nog 8 extra verhalen die bij de cursus niet aan bod komen.

Dit boek staat vol informatie om je meer zelfvertrouwen te geven. Het  hoort bij de weerbaarheidstraining "Bikkels in de dop".

Meer zelfvertrouwen voor je kind en een positievere sfeer in huis. Het stappenplan van HAPPY kids is makkelijk uit te voeren en geeft snel resultaat.

De cursus "Mindset" is gebaseerd op de theorie van Carol Dweck. In dit boek legt ze haar theorie op een toegankelijke manier uit.

Een leuk boek om ook met jonge kinderen te praten over de werking van je hersenen en hoe je leert. Zo leg je de basis voor het ontwikkelen van een groei-mindset.

Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. Broers en zussen. Dit boek geeft je op een laagdrempelige manier tips, die de sfeer in huis enorm kunnen verbeteren.

Naar groep 3!

€0,00

Gaat je kind na de zomervakantie naar groep 3? In dit boekje vind je leuke spelletjes, informatie en tips, om goed aan het nieuwe jaar te beginnen. Je kunt het boek gratis downloaden als je je opgeeft voor de maillijst. Je  ontvangt dan regelmatig leuke artikelen over opvoeden en onderwijs.

In dit E-book help ik je om de oorzaak van het concentratieprobleem van je kind te achterhalen, zodat jij op zoek kunt naar een passende oplossing. Als je hier je e-mailadres doorgeeft stuur ik je de link toe waar je het boek gratis kunt downloaden. Daarnaast stuur ik je elke week een leuke blog vol informatie en tips over opvoeden en onderwijs. Elke blog staat er een ander onderwerp centraal.