Home » Bikkeltrainingen

kom je mee bikkelen?

" Onze dochter Lise (5 jaar) was een gevoelig meisje, die snel huilde en niet goed onder woorden kon brengen wat ze werkelijk wilde. De Bikkeltraining gaf haar enorm meer zelfvertrouwen. Leuk was ook dat de juf van haar klas een echte verandering zag, ze durfde opeens veel meer te vertellen in de kring! Daarnaast vond Lise de trainingen heel erg leuk en ging elke woensdag met veel plezier naar haar Bikkeltraining!" 

"Vorige keer kon ik een keer niet naar de training komen. Dat vond ik heel jammer , want ik vind het heel leuk. Ik ben al veel minder steeds tegen mezelf aan het zeggen dat ik het stom of verkeerd doe en het relativeren en Bikkeldenken helpt me al om rustiger te blijven bij de toetsen. (Tirza, 10 jaar, na twee lessen "Koele Bikkels")

 

Kan jouw kind wel een steuntje in de rug gebruiken? Op zaterdag 24 februari starten er weer twee Bikkeltrainingen. "Bikkeltjes met Lef", voor kinderen uit groep 2 t/m 4 die willen leren beter voor zichzelf op te komen en meer ontspannen te reageren op situaties. "Koele Bikkels" is bedoeld voor kinderen uit groep 6 t/m 8 die last hebben van negatieve faalangst op school, bij het sporten of in de omgang met aderen. Bikkeltrainingen onderscheiden zich door een goed onderbouwde methodiek die echt werkt en kinderen ook leuk vinden. Uitgebreide informatie over de inhoud van de training, de tijden en kosten kun je lezen door op de banner te klikken.