Home » Aanbod voor scholen

Begeleiding op school

Ook voor de invulling van een arrangement (onderwijs en zorg) of de begeleiding van een groepje of individuele kinderen kun je bij mij terecht. Ik vind het belangrijk dat er zo veel mogelijk tijd gaat naar de begeleiding en hulp voor de kinderen. Dat betekent dat een uur begeleiding ook echt volledig ten goede komt van de kinderen. Voorbereidingstijd, (kort) overleg en verslaglegging zijn inbegrepen. Alleen bij een groot overleg of als er een uitgebreid verslag gewenst is breng ik het uurtarief in rekening. In de praktijk komt dat maar heel incidenteel voor. 

 

Naast rekenen, lezen, spellen, schrijven en de zaakvakken bied ik ook begeleiding op het gebied van werkhouding, sociale vaardigheden, concentratie en taakaanpak, weerbaarheid en faalangst. Ook is het verzorgen van een groepstraining een mogelijkheid. Een overzicht van de trainingen vind je hier. 

Ook ben ik licententiehouder voor Talentenkompas, een testinstrument dat ondersteuning kan geven bij het middelbare school advies in groep 7 en 8 in kaart brengt op welke vlakken leerlingen nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het onderzoek kan voor de hele groep gebruikt worden- als mogelijke invulling van kindgericht onderwijs , of alleen voor kinderen waar behoefte is aan extra inzicht in de achtergronden van de leerprestaties. Meer informatie vind je op Talentenkompas-pagina.

Het is mogelijk om alleen Talentenkompas zelf  af te nemen, of om met een groep verder de diepte in te gaan, waarbij ik graag een serie lessen verzorg op het gebied van talent- en persoonlijkheidsontwikkeling. 

De kosten voor individuele begeleiding of RT voor een groepje zijn €55,00 per uur. Voor het verzorgen van een groepstraining of het afnemen van Talentenkompas maak ik graag een offerte. 

 

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen via het onderstaande formulier.

Vraag hier meer informatie of een kennismakingsgesprek aan.