Home » Aanbod » Trainingen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle trainingen die bij Moment voor Kinderen aangeboden worden. Alle trainingen zijn zowel individueel als in een groepje te volgen. 

de trainingen

Bikkeltjes met Lef

Beter voor jezelf leren opkomen, meer zelfvertrouwen en relaxter zijn in nieuwe en spannende situaties.  Voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.


Bikkels in de Dop

Meer zelfvertrouwen, beter over jezelf denken en relaxter zijn in nieuwe situaties. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar. 

Sociale vaardigheidstraining

In deze training leren kinderen van groep 3 t/m 7 hoe je vriendjes maakt en hoe je gezellig samen kunt spelen.


Koele Bikkels

Eindelijk van je faalangst af. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar. 


Mindset

Leren doorzetten voor kinderen die een uitdaging liever uit de weg gaan. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar


Slim! Naar de Brugklas

Een online training voor alle kinderen die graag goed voorbereid en ontspannen naar de Brugklas willen. Je volgt het programma zelf online of met begeleiding. 

Zonder stress, weten wat je moet doen en welke manier van leren en plannen voor jou het beste werkt.

 

Alle teksten de baas!

Training begrijpend lezen voor kinderen van groep 5 t/m 8

Cito in beeld

Voor kinderen uit groep 7 en 8 die de entreetoets of de CITO eindtoets gaan maken.

wat vonden anderen van de training?

"Onze dochter van 6 jaar heeft de bikkeltjestraining gevolgd. Ze moest erg wennen in groep 3 en we zagen met name dat ze al het nieuwe erg spannend vond, situaties uit de wegging en wat meer zelfvetrouwen kon gebruiken. De Bikkeltjestraining kwam als geroepen. In een klein veilig groepje kreeg ze 10 x een lesje waarin ze op een speelse wijze meer zelfvertrouwen op kon doen. Houding, stem, nee durven zeggen etc kwam aan bod. Het leuke van de training was ook hoe je ook als ouder op een positieve en luchtige manier hier mee aan de slag kan om je kind te helpen. Het bikkeltjesboek en thuisopdrachtjes in beloningsvorm was zo leuk en positief. Verder is Manon is iemand met een open en rustige uitstraling. We zijn erg blij dat onze dochter de cursus gedaan heeft. Ze is er ook met veel plezier naar toe gegaan en het heeft haar echt geholpen."

Omdat wij vonden dat onze zoon (9 jaar) steviger in zijn schoenen zou kunnen staan hebben we hem opgegeven voor de cursus Bikkels in de dop. Hij is geen één keer met tegenzin naar de opkomst gegaan!
En doordat ik zelf met hem de lesstof doornam heb ik er ook nog wat bijgeleerd.
Na de zeven lessen kan ik echt zeggen dat hij steviger in zijn schoenen staat en ook zijn juf op school gaf aan (zonder dat zij wist dat hij deze cursus volgt) dat zij een positieve verandering in het voor zichzelf opkomen had opgemerkt.

meer informatie of je kind opgeven? 

Als je hieronder je gegevens achterlaat, bel ik je zo snel mogelijk terug.