Home » Wie ben ik

Ik ben Manon van Kreijl. Gek op mensen, grote en kleine. Wie ze zijn, maar vooral ook wie ze zouden kunnen worden. Ik ben 16 jaar juf op verschillende basisscholen in verschillende groepen geweest. Waar ik ontzettend veel plezier had in het contact met de kinderen, leren wie ze zijn en leren wat zij nodig hebben om goed te kunnen groeien en leren. Grappig genoeg is dat aan de ene kant voor iedereen hetzelfde en tegelijk is ook ieder kind daar uniek in.

Heel nieuwsgierig ben ik ook. Dat heeft ertoe geleid dat ik naast mijn werk altijd ben blijven leren en studeren. Zoals een heleboel modules psychologie bij de Open Universiteit, de opleiding “Jonge Risico Kind”,” Kinder- en opvoedcoaching” en recent de opleidingen “coaching bij autisme” en "coaching bij hoog sensitiviteit". Dit lijstje wordt binnenkort vast weer een beetje langer.

Het leren begon uit nieuwsgierigheid, maar toen ik die kennis eenmaal had, kwam daaruit vanzelf de behoefte om daar ook iets mee te doen. Zo is Moment voor Kinderen ontstaan. Een plek waar ik al mijn ervaring als juf, coach en moeder van twee inmiddels puberzonen, in kan zetten en kan doen waar ik goed in ben. Ontdekken wat jij nodig hebt om verder te kunnen groeien en leren. En je helpen dat ook te doen.

Het beginnen van die eigen praktijk heeft ook weer tot een nieuwe ontdekking geleid. Ik blijk gek te zijn op schrijven. Dat ontdekte ik bij het schrijven van de blogs en artikelen voor deze website. Het leuke is dat dat weer tot een nieuw avontuur heeft geleid. Sinds kort mag ik voor Omroep West elke twee weken een column over onderwijs schrijven. Supertof vind ik dat!

Wil je nog meer over me weten? Kijk dan eens rond op de website, de facebookpagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Hier kun je al heel veel informatie vinden.

Of je kunt natuurlijk hieronder gelijk een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Manon