Home » Wat vinden anderen?

Wat zeggen anderen over Moment voor Kinderen?

Hoe beoordeel jij Moment voor Kinderen?

Zou je het een ander aanraden?

1 stem

"Onze beiden zonen hebben enige tijd ondersteuning gekregen op het gebied van spelling bij Manon.

Het bezig zijn met spelling is niet hun favoriet. Maar Manon heeft het voor elkaar gekregen dat ze sterk zijn gegroeid en het hierdoor ook leuker zijn gaan vinden.

Zij gaat gestructureerd aan de slag en weet met heldere materialen en methodes de mannen te helpen!

Per week maken ze stappen!

Met de juiste benadering en persoonlijke aandacht weet Manon het verschil te maken!"  

 

 

"Met veel geduld en aandacht geeft Manon onze zoon elke week bijles in rekenen. Wat een ontwikkeling heeft hij al doorgemaakt! Manon heeft ervoor gezorgd dat hij de basis nu beheerst en dat er verder gegaan kan worden met de verdieping daarvan. Manon stelt zich flexibel op en speelt goed in op hetgeen op school aangeboden wordt.  Wij, maar belangrijker nog onze zoon, worden hier erg blij van! "

" Onze dochter Lise (5 jaar) was een gevoelig meisje, die snel huilde en niet goed onder woorden kon brengen wat ze werkelijk wilde. De Bikkeltraining gaf haar enorm meer zelfvertrouwen. Leuk was ook dat de juf van haar klas een echte verandering zag, ze durfde opeens veel meer te vertellen in de kring! Daarnaast vond Lise de trainingen heel erg leuk en ging elke woensdag met veel plezier naar haar Bikkeltraining!" 

 

Omdat wij vonden dat onze zoon (9 jaar) steviger in zijn schoenen zou kunnen staan hebben we hem opgegeven voor de cursus Bikkels in de dop. Hij is geen één keer met tegenzin naar de opkomst gegaan!
En doordat ik zelf met hem de lesstof doornam heb ik er ook nog wat bijgeleerd.
Na de zeven lessen kan ik echt zeggen dat hij steviger in zijn schoenen staat en ook zijn juf op school gaf aan (zonder dat zij wist dat hij deze cursus volgt) dat zij een positieve verandering in het voor zichzelf opkomen had opgemerkt.

 

Onze zoon (9) heeft een individuele Bikkels-training bij Manon gevolgd. Hij heeft heel veel geleerd van Manon. Hij kan nu beter omgaan met boze buien. Hij is meer beheerst geworden en snapt beter hoe hij moeilijke situaties kan aanpakken. Ook heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen. Het is nu thuis en op school weer veel gezelliger!

Wat wij zo goed vinden aan Manon, is dat zij onze zoon op een serieuze, niet-kinderachtige manier, begeleidde, zonder dat het allemaal te zwaar en te belangrijk werd gemaakt. Op een vrolijke, positieve manier laat ze hem zelf dingen ontdekken en leren. Onze zoon vond de trainingen leuk en is zelf ook heel tevreden over de tips van Manon. Hij zit duidelijk beter in zijn vel.

Hoi Manon,
Sinds Jennifer elke week een uurtje met jou "bikkelt" zien we ons lieve, verlegen meisje echt opbloeien! Ze heeft een grote sprong gemaakt en haar zelfvertrouwen groeit met de dag. We zijn dan ook super tevreden met jouw rustige, positieve en enthousiaste aanpak!

 

Hoi Manon,

Sinds enkele weken volgt Finn (10jaar) met heel veel enthousiasme de mindset training bij jou. De warmte en het enthousiasme van jou tijdens het kennismakingsgesprek zorgden al meteen voor veel vertrouwen. En wat is het dan super gaaf om te zien dat het werkt! Finn heeft weer zin in het leren. Hij ziet, weet en voelt dat hij er zelf wat aan kan doen. Langzaam verandert zijn vaste mindset in een groeiende mindset. Wij hebben weer een blij kind met veel meer zelfvertrouwen. Dank daarvoor!

"Hoi Manon,
Heel graag wil ik jou en iedereen laten weten dat je een super coach bent! Je straalt een enorme rust en optimisme uit en je haalt het beste uit kinderen naar boven. Je bent heel geduldig en heel vakkundig en leert kinderen echt sterker in de schoenen te staan! Casper gaat iedere week heel graag naar je toe en is sinds jouw coaching een stuk vrolijker en bewuster van zijn eigen mogelijkheden.
Je bent ook wel wat bescheiden, vandaar dat ik dit bericht via fb post. Enorm bedankt!
Manja "

Onze dochter van 8 jaar heeft met Manon gewerkt. Het was fijn dat niet alleen onze dochter coaching kreeg, maar ook wij als ouders! We hebben geleerd waar wij op kunnen letten in onze benadering naar onze dochter toe en waar we zelf nog in mogen groeien. Ook de juf op school kreeg tips om onze dochter beter te kunnen begeleiden, zodat iedereen die dicht bij haar staat haar kan begeleiden op een manier die bij onze dochter aansluit. Onze dochter is nu een heel ander kind. Ze lacht nu vaak als ze uit school komt, kan contact maken met andere kinderen, heeft nieuwe vriendinnetjes, meer zelfvertrouwen en kan voor zichzelf opkomen. Voorheen was het een mopperkont en zag ze alles door een donkergrijze bril. Nu kan ze (soms met onze hulp, soms uit zichzelf) herkennen wanneer ze een donderwolkje is en het ombuigen naar een positieve 'bikkel Bob' houding. Het mooiste wat wij nu terug zien door de coaching van Manon is dat onze dochter weer straalt en geniet van het kind zijn. We hebben weer een jong meisje van 8, die steeds meer onbezorgd kan spelen en genieten! Dank je wel Manon!

" Dankzij de bikkeltraining van Manon is mijn dochter van 7 jaar in positieve zin weerbaarder geworden: van een timide en verlegen meisje naar een persoontje met een stevige houding, uitstraling en gedrag. Ik merkte al na de eerste twee bijeenkomsten dat de training zijn vruchten afwierp bij mijn dochter. Mijn dochter heeft nu de training afgerond en wij zullen met haar de tools die ze van Manon heeft meegekregen zeker blijven oefenen. "

Manon,

 

Bedankt voor je cursus Mindset, je bent het laatste zetje geweest om mijn dochter voor regulier onderwijs weer een stukje motivatie te geven, wat ze op vorige scholen mistte.

Nadat ze verkeerd terecht gekomen was, als hoogbegaafde op een school voor speciaal basis onderwijs, die haar niet verder hielp, was mijn dochter  thuis komen te zitten.

In die periode thuis zijn we jouw cursus mindset tegen gekomen deze hebben we aangeboden aan onze dochter, waardoor een stukje zelfvertrouwen hersteld werd  bij haar, en zij verdere motivatie kreeg om terug te keren in het onderwijs. Nu gaat zij naar de goede school, die we inmiddels ook gevonden hebben, hierdoor was het logistiek niet zo handig is om verder te gaan met mindset bij je, gelukkig kunnen ze daar op de nieuwe school ook goed mee uit de voeten. Ze springt er vol zelfvertrouwen rond en komt gemotiveerd en vol energie weer uit school en knapt langzaam maar zeker verder op, op weg naar een mooiere toekomst.

"Ontzettend bedankt voor de goede zorg die je Amy hebt gegeven de afgelopen tijd, ik vind haar erg gegroeid, en ze vond het zelf ook fijn.
Bedankt voor het stappenplan, altijd handig op erbij te hebben, heb hem uitgeprint." vader van Amy n.a.v de training "Bikkels in de dop"

"Soms heeft een kind een beetje sturing nodig. Manon heeft dat super gedaan en mijn zoon zit nu weer lekker in zijn vel."