Home » Veel gestelde vragen en tarieven » Wat, waar, hoe en wanneer?

Veel gestelde vragen:

Waar vindt de hulp plaats?

Ik ben gevestigd in Zoetermeer en heb een praktijk aan huis. Veel individuele hulp geef ik daar. Ik kom indien gewenst ook naar school. Veel scholen hebben wel een ruimte beschikbaar waar we eventueel aan de slag kunnen. En soms help ik bij mensen thuis. Wel is het dan belangrijk dat er een rustige ruimte beschikbaar is waar we samen kunnen zitten. Afspraken kunnen ook buiten Zoetermeer plaatsvinden, de precieze voorwaarden daarvoor kun je nalezen op de tarievenpagina.

Hoe ziet een traject er uit?

Nadat jij contact met mij hebt opgenomen maken we eerst een afspraak voor een (gratis) intakegesprek. Afhankelijk van de hulpvraag is je kind daar wel of niet bij aanwezig. Als er veel dingen besproken moeten worden die wellicht niet leuk zijn om te horen voor je kind, is het vaak beter om de eerste afspraak met alleen de ouders te hebben. Is je kind wel aanwezig bij de eerste afspraak, dan is het prettig om die eerste afspraak bij jullie thuis te doen. Als het gesprek lang duurt kan je kind lekker gaan spelen of zich terugtrekken en we leren elkaar dan kennen in een vertrouwde omgeving.

 

Tijdens dit kennismakingsgesprek stellen we het precieze doel van het traject vast en maak ik een inschatting van het aantal sessies dat nodig is om dat doel te behalen. Ook spreken we af op welk tijdsstip en op welke plek de begeleiding plaats zal gaan vinden.

Als we er vervolgens allebei een goed gevoel over hebben. Dan gaat het traject van start.

Op welke dagen kun je terecht?

De praktijk is geopend op:

maandag van 8.30 tot 21.00

dinsdag van 8.30 tot 18.00

woensdag van 8.30 tot 18.00

donderdag van 8.30 tot 18.00

vrijdag van 8.30 tot 18.00

om de zaterdag van 10.00 tot 16.00

 

In principe is de praktijk het hele jaar geopend, ook in de vakanties. Met uitzondering van de feestdagen en de weken dat ik zelf op vakantie ben.

 

E-mails en telefonische vragen probeer ik zo snel mogelijk te beantwoorden. In ieder geval krijg je altijd binnen 2 dagen een reactie.

Is er een wachtlijst?

Het is lekker druk in de praktijk, maar omdat trajecten een wisselende duur hebben komen er regelmatig plekjes vrij. Neem gewoon contact op en dan bespreken we de mogelijkheden. Op dit moment zijn er zowel buiten schooltijd als onder schooltijd plekjes vrij.

Heb je nog vragen? of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Laat dan hieronder je gegevens achter.