Wat zijn de tarieven?

Prijs op de praktijk
Kennismakingsgesprek gratis
tarief individuele begeleiding, onder schooltijd (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur en op woensdagen voor 12.00 uur) € 45,00 per uur. Als je er voor kiest om het afgesproken aantal sessies in één keer vooruit te betalen, zijn de kosten €42,50 per uur.
tarief individuele begeleiding, na schooltijd (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na 15.00 uur, op woensdag na 12.00 uur en op de zaterdagen) € 50,00 per uur. Als je er voor kiest om het afgesproken aantal sessies in één keer vooruit te betalen, zijn de kosten €47,50 per uur.
tarief deelname aan een groepstraining €22,50 per uur, groepstrainingen worden altijd vooraf in zijn geheel betaald.
observatie of gesprek op school, ouder gesprek € 42,50 per uur, voor het schrijven van een verslag wordt een half uur in rekening gebracht
oudercoaching € 60,00 voor anderhalf uur
begeleiding uit arrangement of aangevraagd door school € 50,00 per uur
reiskosten €0,25 per kilometer (ik gebruik de afstanden uit Google Maps)

abonnement

Een coachtraject duurt meestal tussen de 4 en de 10 sessies. Remedial teaching gaat vaak over een langere periode door. Als je denkt dat je langer dan drie maanden gebruik wilt maken van begeleiding, kan een abonnement voordeliger zijn. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en de kosten per uur komen dan wat lager uit. In de bijlage vind je een voorbeeld van de kosten van een abonnement als de lessen op de praktijk plaats vinden. Wil je de lessen liever op locatie? Vraag dan een prijsopave aan, ik maak dan een offerte voor je.

  • Alle bedragen zijn inclusief BTW (21%) of hiervan vrijgesteld. Er komen dus geen kosten meer bij.
  • Alle lessen duren een uur tenzij dit anders staat aangegeven.
  • Wil je gebruik maken van de kortingsregeling bij betaling in één keer of een groepstraining volgen, dan dient het volledige bedrag voor aanvang van de lessen overgemaakt te zijn. Betaal je liever in termijnen? Dan geldt het tarief voor een losse sessie. Losse sessies worden per maand of per week achteraf gefactureerd. Je hebt de mogelijkheid het bedrag zelf over te maken of te betalen via IDEAL.
  • Bij de groepstrainingen wordt er altijd één plek gereserveerd voor een deelnemer uit een inkomenssituatie rond het bijstandsniveau. Deze plaats wordt aangeboden tegen een sterk gereduceerd tarief van 75% korting.
  • Korte (telefonische) overleggen zijn inbegrepen.  Bij overleg langer dan een kwartier breng ik naar rato het uurtarief in rekening. Dit bespreken we altijd van te voren.
  • Voor het maken van een eventueel verslag breng ik een half uur in rekening.
  • Parkeerkosten worden altijd in rekening gebracht.

Over het algemeen worden coachingskosten niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel komt het regelmatig voor dat het mogelijk is om de kosten af te trekken als bijzondere ziektenkosten bij de belasting aangifte. Daarnaast is het mogelijk de kosten te betalen uit een PGB.

Heb je een vraag over de praktijk, de kosten of over één van de trainingen? Of wil je graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Dan kun je het formulier hieronder invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.