Home » Aanbod » Opvoedcoaching via de mail
Voorbeeld HTML

Opvoedcoaching via de mail

Heb je geen tijd voor lange afspraken maar vind je het wel prettig als iemand eens met je meedenkt over de opvoeding van jouw kind? Dan is e-coaching een oplossing. Veel mensen vinden het via de mail makkelijker om open te zijn en vertellen meer over zichzelf dan bij direct contact. Daarnaast is het prettig dat je zelf het tijdsstip kunt bepalen waarop je aan de slag gaat. Doordat de opdrachten schriftelijk verwerkt worden denken mensen er vaak wat langer over na, waardoor de vragen vaak dieper verwerkt worden en de antwoorden en oplossingen die we samen bedenken van meer kanten bekeken worden.

Hoe werkt e-coaching?

E-coaching start met een mail waarin jij aan mij uitlegt waar je, of jullie, zoal tegen aanlopen bij de opvoeding van jullie kind. Als jouw "probleem" geschikt is om via e-coaching mee aan de slag te gaan stuur ik je een vragenlijst om de situatie precies in kaart te brengen en de factuur. Na ontvangst van de vragenlijst en je betaling stuur ik je een eerste mail met  vragen of opdrachten die je aan het denken zetten of je iets nieuws laten proberen. Hierop volgt een reflectieverslag en eventueel een nieuwe vraag van jou. Een sessie bestaat uit één mail van mij en één reactie daarop van jou.  

De kosten bedragen €25,00. Hiervoor ontvang je 4 mails. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren, maar je krijgt in ieder geval binnen 2 dagen een reactie. Tenzij ik van te voren anders heb aangegeven, omdat ik bijvoorbeeld op vakantie ga. Na afloop van de 4 sessies kun je zelf bepalen of je nogmaals 4 mails afneemt of dat je voldoende op weg bent geholpen.

 

Je kunt je e-coaching traject starten door onderstaand formulier in te vullen.

 

Ik hoor graag van je! Manon