Home » Aanbod » Kindercoaching

Kindercoaching

Als je kind niet lekker in zijn vel zit, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing voor. Kindercoaching kan worden ingezet bij kinderen die te weinig zelfvertrouwen hebben, last hebben van faalangst, moeite hebben om vrienden te maken, snel boos worden of juist over zich heen laten lopen. Maar het kan ook ingezet worden bij pesten (dader en slachtoffer) of na een ingrijpende gebeurtenis zoals een scheiding of een verhuizing.

Bij coaching krijgt je kind de ruimte om zijn of haar verhaal te vertellen en gaan we samen op zoek naar oplossingen. Soms betekent dat, dat je kind iets moet leren, soms gaat het er om iets een plekje te geven of er anders over te leren  denken.

Kinderen van 4 tot 16 jaar kunnen bij MVK Moment voor Kinderen terecht voor kindercoaching.  Er is altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek waarin we samen bekijken of  coaching voor jullie de beste oplossing is.

De coaching vindt plaats bij mij op de praktijk of eventueel op school.

Wil je meer weten over kindercoaching? Hoe het precies in zijn werk gaat en in welke situaties het geschikt is? Ik heb er een artikel over geschreven. Je kunt het hier lezen.

Heb je een vraag of wil je je kind graag opgeven? Je kunt hieronder je gegevens doorgeven, dan neem ik contact met je op.